Fräsch ny start :)

Hej!

Nu har jag inte bloggar på 2 månader. Det har varit jul helger och allt möjligt mysigt. Det finns mycket jag skulle ha skrivit och mycket foton jag borde ha lagt upp här dag för dag. Men det har bara inte blivit av. Men vem säger att man inte kan skriva och lägga upp foton om det som har varit? 🙂
Munters arbetet är nästan helt klart. Det sista bestämde vi oss för att ta till våren.
Nu har vi börjat timra. Pappa och jag var på Sixten Nilssons i Boden och köpte mig en motorsåg. För nu blir det mycket timra fram över.

Och det känns verklign super kul! Fick börja öva på att göra knutar. Öva tills jag blev spy färdig. Hehe , men nu kan jag ju göra knutar. 🙂

Övning ger färdighet 🙂

 Kan berätta för er som har missat de att jag åker iväg till Egypten i slutet av februari med min mamma och syster en vecka.
Det är mammas 60-års present hon fick för ett par år sen. Och nu äntligen har min luspanka syster råd att unna sig! Eller råd och råd. 
Hon fick banne mig ta sig råd 😉 Sist jag var utomlans med min syster var i Rom tillsammans med hennes pappa Hardy som också var en 60-års present. Och det är ett minne jag glatt kommer bära med mig i mitt hjärta så länge jag lever.
Jag saknar verkligen ”farsan” Hardy. Ibland känns det som att han finns kvar. Man har bara inte hälsat på han på länge.
Men jag vet att vi kommer att ses igen. I mina drömmar!
Där får du komma och hälsa på hur mycket du vill. 🙂
Här är en bild på oss tre när vi var i Rom 2007

********************************************************
Toppfågeljakten är ju slut snart. Har inte hunnit vara ute många svängar. Och har inte blivit nån fågel heller tyvärr.
Den enda fågel jag såg var en tjäderhöna. Och hönorna får man ju inte skjuta nu. Men det har varit fina januaridagar och inte så överdrivet kallt heller som det kan vara denna årstid.
Och bra bärighet på snön så det är en fröjd att vara ute med skidorna i år 🙂
Har varit några svängar utan bössa också med pappa och tittat på Jannes utfodringsplats. Oj så mycket spår det är! 🙂 Roligt att se.

Måste också bara lägga upp en bild på Challe , strax efter att han slog ihjäl en mus med tassen. Han blev typ chockad och låg bara och glodde på sitt byta. När jag ropa på han så stirra han bara paralyserat på den döda musen. Vad jag garva! 
jaa, ni ser ju själva.

Till helgen ska jag till Jokkmokk som många fler på den berömda Jokkmokks marknaden, äta souvas, titta på döda rävar och andra skinn, sameslöjd och även skåda fulla lappar 🙂 Det gör jag varje år och tycker är så mysigt. 🙂
Vi hörs!
Hade fint alla!

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fräsch ny start :)

  1. jenny nilsson skriver:

    Åhhh pappa gubben!! Han är begraven i den där kostymen och skorna 😦

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s