Bra-att-ha-saker :D

Hej hej!
Måste bara få börja blogg inlägget med att tacka er läsare för era super gulliga kommentarer. Ni anar inte hur mycket de värmer, jag blir verkligen super glad! 🙂 Sån respons är guld värt. Tack så mycket!

Idag har vi jobbat i Munters. Så uppfriskande att jobba ute.
Man kan komma på morgonen och vara hur trött som helst!
Men man piggnar till väldigt fort. Minns när man gick skola och satt i klassrum hela dagarna blev jag inte människa förän framåt lunch. haha! Det var trötta tider de! 😉
Slutade lite tidigare då vi skulle till Luleå på Mediamarkt. Solen lyste så otroligt vackert på nyisen över Djuptjärn så jag blev tvungen att stanna till och fota lite.

Solnedgång över Djuptjärn

 
 
 
 

Jag har köpt ett stativ till kameran, fjärrutlösar knapp (som ej verkar funka på min kamere) och en enklare verson av mobil om man ska jämnföra med alla platta versoner som finns idag *fniss* Köpte en samsung för 179 kr. Dom har ju schysta priser nu när de är nyöppnat. Så jag är super nöjd! kommer få mycket användning av stativet framöver känner jag 🙂 slipper man bygga upp små torn att lägga kameran på som kan ramla ihop när som helst. Detta känns lite säkrare med tanke på att jag har en jätte fin och bra kamera som jag inte vill ska falla i backen.
Testade lite bilder på mig och Charlie.

Älsklings barnet 😉

JUST JA!…Imorgon ska vi hämta fyrhjulingen och de ska bli SÅ kul! Jag längtar!! 🙂
Har också hunnit med att vara på möte med norrbyarådet i Inbyn och lyssna lite allmänt vad som händer och sker. Var trevligt och gott fika! 🙂
Och snart ska vi få installerat larm och andra säkerhetsåtgärder här eftersom man har hört om alla tjuverier runt om i länet. Kan vara lika bra.

Godnatt !

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bra-att-ha-saker :D

  1. Emma skriver:

    Jättefina bilder, och bra med stativ!

    Om det fryser på ordentligt kanske man kan åka skridskor på någon skogstjärn någonstans, efter att ha kolla isen ordentligt såklart!

    • lenasoderberg skriver:

      Tack! 🙂 Ja de vore riktigt mysigt har inte gjort de sen i 1:an i tuvtjärn tror jag… Är få år det blir bra skridskoisar. Lätt vi gör de Emma! men då ska vi ha isdubbar runt halsen. ETT MÅSTE! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s