Ute i dom stora skogarna

Ja där jobbar vi för tillfället. ”Munterstorpet” tillhörande Ubbyn. Fast djupt inne i skogen. Där finns ett litet soldattorp som vi repar för tillfället. Det är så himla tyst där vi är. Efter att ha varit i Sävast och arbeta större delen av hösten. Nu om de kör en bil förbi på skogsbilvägen som inte händer så ofta.  Så blir man riktigt förvånad och säger ”men titta!” och ”vad fan är det frågan om” Haha så då kan ni ju tänke er hur öde det är där 😛

Här står jag och min far vid torpet Exakt kl 11.11 den 11/11-2011

Det är konstigt att de inte har kommit någon snö än och vi är en bra bit in i november. Denna tid förra året var vi och byggde i Buddbyn och höll på att frysa arslet av oss i -20. Lite skillnade från nu. Men jag saknar inte snön. Vi hinner få tillräkligt med snö ändå. Och dom få timmarna som solen är uppe så tycker jag det är så fint ute! Riktigt frostlandskap som solen försöker tränga igenom med dess strålar och värma men inte rikigt lyckas alla gånger. Är ju kring -3 till 3 grader de pendlar mellan. Men jag fryser ju ändå tyvärr :/ Har ju som problem med mina fötter.
Jag har ju varma yllesockar och allpackasockar men jag tror jag måste ha förfrystit mig när jag var yngre eller så är de enbart nikotinet.
Har hört att man får dålig blodcirkulation om man röker eller snusar. Tur för mig då att jag ska sluta snusa här snart. 🙂
Charlie är ju förståss med oss nu. Nu kan han ju springa fritt och jaga så pippifåglar. Det ser så roligt ut! Han är för göllig min challe ponke! 😉 Han måste vara världens lyckligaste hund som är så fri.

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ute i dom stora skogarna

  1. Linnea skriver:

    VÄRLDENS BÄSTA BLOGG EVER!!! HEJ LEENAAA!!! JAG VILL VA SOM DEJ OCH BO I BODEN!=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)

    / Linnea från fjollträsk!

    • lenasoderberg skriver:

      Åhhhh Linnea!! Vad kul du är! hahaha saknar dig så mycket! Du får komma upp och hälsa på mig här i norrland snart! Jag kan skaffa en norrlandskontakten sida åt dig så du kan träffa lite ragg här samtidigt! haha 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s