Jag trivs så bra

Hej alla!
Jag och pappa har ett sånt otroligt fritt och bra jobb!
INGEN STRESS! och de är nog bland de bästa. Vi är våra egna chefer.
Vi får skapa någonting värdefullt och speciellt för alla smaker. Inte för att låta skrytig men vi får mycket beröm och har gott rykte vad vi har hört, och det gör ju allt! att folk är nöjd med en och man får höra positiva saker. Det gör ju att man blir så himla glad och att de går framåt. 🙂
Nu framöver har vi mycket timrings projekt och de ska bli super kul att äntligen få timra! (Undrar hur många som kan timra idag?) Jag är glad att jag äntligen ska få vara med och lära mig denna byggteknik som är den älsta av dom alla. Timringar, Hur länge har inte dom funnits? ALLTID! Få vara med från grunden tills sista listen är satt. Som stugan vi ska timra och inreda i Kvarnträsket. Det ska blir en mycket lärorik och rolig resa. Det är ju precis de jag har längtat efter. Och så kommer timrings beställning efter timrings beställning. Oj vad glad jag blir! 🙂
Här kommer lite bilder från vackra Kvarnträsk.

Spegelblank

Stuggrunden

Vindstilla över Kvarnträsket

Kvarnstenen än ännu kvar

Jag , pappa och Charlie

Sen måste jag ju också tillägga att de var ju farsdag i söndags och jag var så duktig att jag gjorde en prinsesstårta till pappa. Och den blev ganska bra. Men ni vill inte veta hur köket såg ut efter allt grisande med vaniljkräm, hallon, grädda, marsipan osv 😀 hehe

 
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Jag trivs så bra

  1. Emma skriver:

    Vad fin tårtan blev!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s