Påskjuten elefant i Inbyn??

Hej alla glada! 🙂
Igår och idag har de varit jakt som vanligt. Kan väl inte skriva så mycket om jakten när flera är inblandade. Utan skriver mer utifrån mig själv som ni förstår.
Som igår tex. satt jag på min favoritsten, med mina nya hörsel kåpor jag fick i present av Erik. 🙂 Oj vad man hör alla ljud så klart och tydligt!
Synd bara att de var spöklikt tyst i skogen. Det enda jag hörde var en hund från byn skälla någon gång då och då , och en hackspett som med sitt vibrerande ljud ekade i skogen. Annars var de dött. Inget pulshöjande alls. Dött i skogen, dött på radion, ingen hund, inget knaster. Och jag började frysa riktigt rejält efter 2 timmar stillasittande.
Jag ringde till en och berätta hur de låg till, och de övriga verkade ha samma uppfattning. Kändes meningslöst och vara där. Så jag gick till bilen och for hemåt och värmde mig av den sköna värmen från kaminen som knastrade. Sen till Rutqvistbacken och drack kaffe med de övriga.

Idag var de inte så pulshöjande heller. Men betydligt med aktivitet.
En hund skällde mot Svartbäckens håll länge. Hörde typ 8 skott från Inbyhållet ganska tätt efter varandra och därefter en trumpet nerifrån min byn . HAHAHA lät precis som en elefant. ”va faan??” tänkte jag. Har vi en påskjuten elefant från Inbyn? 😛 Fick order att lämna passet efter ett par timmar. Gick upp till våran koja och gjorde ett litet inlägg i gästboken där och gick sedan ner mot bilen och vänta där på om jag såg eller hörde nåt mer. Men inte de, fick telefonsamtal att de var samling på Rutqvistbacken.
For hem till mamma och pappa innan. Fråga pappa om han har blåst i en trumpet möjligtvis?
Jo minsann de hade han den lustigkurren gjort. Han hade hört allt pangande från Inbyn när han och mamma var ute och tog hand om lövhögarna på gården och blåste i trumpeten mot Inbyns håll som en typisk signal från förr då det var krig ”ELD UPPHÖR”
hahaha satt på toa och asgarvade för mig sjäv ju mer jag tänkte på de. Synen med pappa och trumpeten riktad upp i skyn mot alla skjutglada inbyggare medan jag satt uppe på berget och fundera va fan de var frågan om.
Jag som känner min humoristiska pappa väl och kan hans typ av skämt borde ju veta bättre att de såklart var han som blåste i trumpeten. Men jag var så inne i att lyssna och speja efter älgarna så jag tänkte inte mer på de.
Kan för övrigt berätta att jag har fyllt år förra helgen och hade en fantastisk trevlig födelsedag. Med mycket uppvaktning, fika och jakt 🙂
Ska avsluta inlägget med lita olika bilder från i höst som jag inte lagt upp. 🙂 Enjoy!

Kojmys

Hejdå! 😦 Vi syns om ett halvår

Min födelsdagstårta blev mycket omtyckt

Mina fantastiska vänner hemma på middag och spelkväll at my place 🙂

Öl pose in the jaktkoja med Erik 😛 haha

Erik på "Helmers passet"

Jag älskar livet

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s