Ida Boija – Min sång

Jag tänkte bjuda er på en låt idag.

Det är en tjej jag lärde känna i Ö-vik som sjunger och skriver sin musik själv och är otroligt duktig! Jag gillar både henne som person och hennes musik.
Just denna låt ”min sång” tilltalar verkligen mig.
Jag känner igen mig i hennes ord.
Och låten ger tro och hopp på en ljus framtid!
Gå gärna in på facebook , Ida Boija (fan page)
Länken nedanför
http://www.facebook.com/#!/pages/Ida-Boija-fan-page/163483673712665Och

Och GILLA! 🙂

Om lenasoderberg

Jag heter Lena och är en tjej på 27 år. Jag och min familj håller på att bygga hus i min barndomsby Åskogen, 2 mil norr om Boden. Vi har en son född augusti -15 och är nu mammaledig. Men jobbar annars åt en byggfirma här i Boden. Mina intressen är friluftsliv av olika slag. Jaga, fiska, allt som har med naturen att göra! :), min familj och vänner, foto, pyssel och såklart min cockerspaniel pojke Charlie. Man kan säga att jag är en norrlandstös med skinn på näsan som gillar att bryta mot normerna :D Min blogg kommer mycket handla om det jag nyss skrev, Min vardag helt enkelt! :)
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Ida Boija – Min sång

  1. Emma skriver:

    Jag gillar verkligen denna låt, hon är jätteduktig!:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s