En lång fredag – Börja dåligt, sluta bra :)

Vaknade upp i panik och gråt imorse. Drömde så hemsk dröm att pappa lämnat jordelivet.
Och i drömmen så försökte jag och mamma bearbeta de som hänt men det gick inge bra. Jag trodde hela tiden att pappa skulle komma tillbaka, i drömmen vakna jag upp varje morgon och trodde pappa levde men insåg den bittra sanningen och då var det som en ny chock och sorg för varje dag.
Ni kan ju tänka er när jag vakna upp på RIKTIGT ur drömmen då. Alltså för mig då var ju pappa verkligen död. Jag grät så jag knappt fick luft. Mamma kom in och sa jag hade haft en hemsk dröm. Och då börja jag sakta förstå att allting var en hemsk dröm.
Hon satt vid sängkanten och trösta mig som ett litet barn precis som förr i tiden. Och det kändes så tryggt. Jag tänkte då hur himla mycker mina föräldrar betyder för mig. Och har alltid gjort! Jag älskar verkligen min mamma och pappa mer än nånting annat på jorden.
Jag sa då till mamma. Mamma jag kommer aldrig orka med när ni dör. Jag skulle aldrig klara av den sorgen. Jag vill inte överleva er för ni är allt jag har! Jag vill aldrig känna den smärtan!
Mamma sa såklart att jag absolut måste överleva dom!!. För det är inte normalt att mista sitt barn. Och det är ju iofs sant. Men jag har ju inga egna barn så jag kan inte förstå det där på samma sätt som föräldrar gör. Men jag var så himla ledsen i morse och allt var så verkligt då. Jag kände verkligen sorgen och tomheten som jag kommer mest troligt att känna en hemsk dag när det där inträffar.
Det är ingenting jag vill tänka på men dom tankarna kommer då och då som objudna gäster och ger tråkig stämning i sinnet. Men jag försöker verkligen leva i nuet och inte tänka så mycket på döden. Även om det är de naturligaste som finns. För det ända vi vet i livet är ju just de att alla kommer att dö förr eller senare.
Jag var ju klarvaken efter all gråt och trösten från mamma. Så jag klev upp och tog en uppfriskande dusch. Sen väckte jag pappa för ovanligheternas skull. Han brukar ju alltid vakan före mig 😉 Och så gav jag honom en stor kram.
Krama era föräldrar! Säg att ni älskar dom! För det är inte självklart att dom kommer hänga med imorgon eller nästa vecka. Visa att ni uppskattar dom så mycket ni bara kan. För era föräldrar har ju gett er ett liv!
Så en hyllning till alla mammor och pappor där ute.

Nåja,, idag är det ju verkligen en kanon fin höstdag! Solen skiner och det har varit ovanlig varmt. Hösten är så obeskrivligt vacker nu! 🙂
Och Charlie som aldrig fått uppleva hösten verkar gilla den också. Han jagar löv som kommer flygande i vinden *fniss* det är en riktigt underhållande syn må ja säga.

Höstbild

Jag och pappa har varit i såghuset och fortsatt såga block och lite virke till ett jakttorn som har ruttnat och halvt rasat. Som vi ska till våren bygga nytt tänkte jag. 🙂

Jag kapar av rotsvängenJag i såghuset 🙂

 

Sen har jag ju psykologi lektion fredagar så det blev en sväng in till stan. Idag prata vi om kris. Skulle kunne göra ett helt inlägg om bara de för jag tycker de är jätte intressant.
Men nu idag jag inte de.
Ska istället berätta att jag for ut och skulle kvällslocka lite älg.
Satta mig i ett torn på en gammel äng int långt ifrån huset. Hant sitta en minut så kommer en räv målmedvetet rakt mot mig. Och riktigt nära kom han innan han kände vittringen av mig. Inte vad jag hade räknat med. Men han fick leva, han var så fin där han gick på sorkjakt och jag var ju som sagt ute efter en älg 🙂

Spriiiiing!

Men ingen älg ikväll för min del! Men oj vilken vacker kväll det var. Mycket fin himel. Och en i laget fick sig en kalv, de är ju alltid något. Så jag for direkt till Janne och c/o och hjälpte dom.
Blev en kaffekopp också och lite planering inför morgondagens jakt.
Jag längtar!! Känner på mig att nu kommer de hända mer igen. Har varit lite dött senaste tiden. Men nu hoppas jag på mer action! 😉
Skiter i samlingen imorgon, ska sätta mig här nedanför oss en bit in där älgarna går över och hoppas på de bästa 🙂
Har varit en lång dag så nu ska jag avsluta med en bild från ikväll 🙂
Godnatt alla!

 
 

Solnedgång vid Björnmyrdalen

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till En lång fredag – Börja dåligt, sluta bra :)

  1. jenny nilsson skriver:

    Vilken fin räv…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s