Äntligen!!!

Hej!

Nu har jag gjort de som jag har dragit mig från att göra länge. Skaffa en ny blogg och börja skriva. Jag är ju helt borta vad de gäller sånt här så jag har tagit mig hjälp av en vän som är lite mer hajj på sånt här. Tack kära vän för din hjälp! 🙂
Så nu är det bara och börja skriva och lägga upp foton och de ska jag nog klara av själv 😉
Så vad kommer min blogg att handla om?
Absolut inget mode och rosa tjaffs! även om jag gillar rosa 😉
Men min blogg kommer vara allt annat än ytlig och kall.
Den kommer handla om mig och min vardag, vilken är mycket natur. Jag gillar att fotografera och vistas i skogen så det kommer nog synas en del i bloggen. Nu är det ju i full gång med älgjakten så den kommer nog med all sannolikhet också omnämnas;) 
Jag jobbar med naturmaterial från skogen eftersom jag bygger och timrar åt min fars företag. Så ni hör ju själva, skog skog skog 😛
Men jag älskar ju skogen! det är mitt rätta element. Och jag älskar den lilla by jag är ifrån. Min vovve Charlie och mycket mer! Nåt i den stilen . Men det är ju hemskt svårt att sitta här och skriva hur bloggen kommer vara innan jag ens har kommit igång med den.
Den formas ju efter mitt humör och vardag.
Men jag hoppas verkligen ni finner den trevlig att vistas på och rolig att läsa. Kommentera gärna också 🙂

Jag

Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Äntligen!!!

 1. Jimmy skriver:

  Roligt att du äntligen kan blogga.
  Hoppas du är nöjd…..annars får jag väl hjälpa till fler gånger 🙂

  • lenasoderberg skriver:

   Tack jimmy! det är jätte kul. Och skönt med en ny och fräsch blogg som är fin från första början! 🙂 Super nöjd är jag!
   Ja jag har nog mycket kvar att lära så tur att jag har dig! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s